Mikkelin kaupungin asumisen yhtiöt samaan hallintoon

Avaimet oven lukossa.

Mikkelin kaupungin konsernirakenteen tiivistämiseksi on päätetty keskittää Mikalo Oy:lle kaikkien kaupungin asumisen yhtiöiden hallinnot. Kokonaisuuteen kuuluvat Mikalo Oy, Mikkelin Asumisoikeus Oy, Kiinteistö Oy Ristiinan Suopursu, Mikkelin opiskelija-asunnot Oy (MOAS) sekä kaupungin omistuksessa olevat noin 400 asuntoa.

Mikalo Oy:n ja Moasin sekä Asumisoikeuden välille on tehty isännöinti- ja manageeraussopimus. Hannu Sormunen on nimetty kaikkien yhtiöiden toimitusjohtajaksi.

– Hallintojen keskittäminen on aloitettu jo viime vuonna ja nyt olemme loppusuoralla. Tavoite on yhdistää toimintoja mahdollisimman paljon, jotta saadaan aikaan tehokkuutta, kustannussäästöjä sekä yksi yhteinen asumisen strategia. Asiakkaille tämä tuo helppoutta, sillä jatkossa kaikki kaupungin asumiseen liittyvä asiointi hoituu yhdessä paikassa, kertoo yhtiöiden toimitusjohtaja Hannu Sormunen.

Yhtiöön on palkattu kehitys- ja palvelujohtaja Tero Pulkkinen, jonka tehtävänä on kehittää muun muassa asumisen yhtiöiden hallinnollista toimintaa sekä varmistaa palveluiden tehokkuus muutostilanteessa.

Moasin toimisto muuttaa Maaherrankadun tiloihin vappuviikolla eli toukokuun alusta lähtien kaikki asumisen yhtiöt palvelevat Maaherrankatu 44 toimiston tiloissa. Muuton yhteydessä myös Moasin puhelinnumerot sekä sähköpostiosoitteet vaihtuvat.

Kuva: Ida Paunisalo