Muutoksia henkilörajoituksiin kaupungin palveluissa

Kaupungintalon etuovi.

Essoten alue on epidemian perustasolla. Itä-Suomen aluehallintovirasto on määritellyt uudeksi yleisötilaisuuksien maksimihenkilömääräksi 50 henkilöä. Päätös on voimassa ajalla 3.5. – 31.5.2021.

Kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä kokoontui 3.5.2021 kokoukseensa ja teki linjauksia kaupungin toiminnoista. Häiriötilanteiden johtoryhmä kokoontuu seuraavan kerran huomenna tiistaina 4.5.2021 alueellisen koronanyrkin kokouksen jälkeen. Tuolloin häiriötilanteiden johtoryhmä linjaa liikuntatilojen yhteydessä olevien pukuhuone- ja saunatilojen käytöstä sekä tapahtumista ja kaupungin tilojen vuokraamisesta tapahtumakäyttöön.

3.5.2021 tehdyt häiriötilanteiden johtoryhmän päätökset ovat:

Mikkelin seutukirjaston toimipisteet
Kirjastoissa maksimihenkilömäärä on 50 henkilöä. Lisäksi kirjastojen tulee huomioida hygienia- ja maskiohjeistukset sekä turvaetäisyydet.

Kaupungin museot
Kaupungin taidemuseossa voi olla yhtä aikaa maksimissaan AVI:n päätöksen mukaisesti 50 henkilöä. Turvaetäisyyksistä, hygienia- ja maskiohjeistuksista tulee kuitenkin huolehtia.

Kaupungin nuorisotilat
Kaupungin nuorisotiloissa voi olla yhtä aikaa maksimissaan 50 henkilöä turvaetäisyydet, hygienia- ja maskiohjeistukset huomioiden.

Kaupungin asiointipisteet
Kaupungin asiointipisteet palvelevat tavalliseen tapaan. Kaupunki suosittelee käyttämään kasvomaskia asiointipisteissä sekä noudattamaan yleisiä hygienia- ja turvaväliohjeistuksia.

Kaupungin tiloihin maksimissaan 50 henkilöä kerralla
Yhdessä kaupungin tilassa voi olla yhtä aikaa paikalla maksimissaan 50 henkilöä. Turvaetäisyyksistä, hygienia- ja maskiohjeistuksista tulee kuitenkin edelleen huolehtia.