Yleisö pääsee jälleen konsertteihin toukokuussa

Mikkelin kaupunginorkesteri Mikaelin ulkopuolella.

Mikkelin kaupunginorkesterin toukokuun konserttiliput tulevat myyntiin keskiviikkona 5.5. kello 12.  Lippuja konsertteihin voi ostaa ainoastaan ennakkoon Lippupisteen myyntipisteitä ja osoitteesta lippu.fi.

Kaupunginorkesterin helatorstain konsertissa Mikaelissa kuullaan kapellimestari Eero Lehtimäen johtama Kevään Triptyykki, jossa solistina kuullaan klarinetisti Christoffer Sundqvistia. Itä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti Martti Talvela -saliin voidaan ottaa permannolle 50 ja parvelle 30 henkilöä kahden metrin turvaväleillä. Helatorstaina yleisölle avataan myös kenraaliharjoitus kello 12.30. Ennakkoliput myös avoimeen kenraaliin ovat myynnissä. Konsertin väliajalla Mikaelin kahvio palvelee normaalisti. Suosittelemme tilaamaan väliaikatarjoilut etukäteen. Tilauslomake on konserttitalo Mikaelin nettisivuilla.

Toukokuun ohjelmistoon kuuluu lisäksi kolmen kamarikonsertin sarja, joiden näyttämönä toimii Mikaelin Kamarimusiikkisali. Saliin mahtuu rajoitusten puitteissa 30 henkilöä. Jokainen konsertti esitetään konserttipäivänä kahteen kertaan. Kamarikonserttien ohjelmat ja kokoonpanot ovat kaupunginorkesterin muusikoiden itsensä suunnittelemat. Ohjelmat ovatkin muodostuneet erittäin monipuolisiksi kokonaisuuksiksi. Tarkat konserttitiedot ovat osoitteessa mikkelinkaupunginorkesteri.fi.

Mikkelin kaupunginorkesterin toukokuun ohjelma

Kevään Triptyykki
13.5. klo 19 Martti Talvela -sali (avoin kenraali klo 12.30)
Eero Lehtimäki, kapellimestari
Christoffer Sundqvist, klarinetti

Lehmus Quartet & Lauri Ronimus
20.5. klo 17 ja 19, Kamarimusiikkisali

Sonaattien lumoa
21.5. klo 18 ja 20, Kamarimusiikkisali

Kevään sointia
25.5. klo 18 ja 20, Kamarimusiikkisali