Kevään Lukevin luokka –kilpailun voittaja on selvinnyt

Lukevin luokka -voittajat.

Vuonna 2019 ensimmäisen kerran järjestetty Lukevin luokka –kilpailu sai jatkoa tämän vuoden huhtikuussa. Kilpailuun oli mahdollisuus osallistua Mikkelin, Hirvensalmen, Pertunmaan ja Puumalan alakouluissa. 

Huhtikuun ajan 1.–6.-luokkalaiset oppilaat keräsivät pisteitä luokan yhteiseen pistepottiin lukemalla erilaisia aineistoja. Luettavaa aineistoa tai formaattia ei rajattu, kunhan teksti koostui kokonaisista lauseista pisteytyksen mahdollistamiseksi. Jokaisesta luetusta sivusta kertyi pisteitä, myös lukuläksyistä. 

Kilpailuun ilmoittautui mukaan yhteensä 17 luokkaa Mikkelistä, Pertunmaalta ja Puumalasta. Voittajaksi kruunattiin Mikkelin Päämajakoulun 4M-luokka peräti 1167 lukupisteellä ja heidät palkitaan henkilökohtaisin lahjakortein sekä luokan yhteisellä herkkuhetkellä.

Pääpalkinnon lisäksi kaikkien tuloksen ilmoittaneiden luokkien kesken arvottiin etäkirjailijavierailu, jonka voitti Pertunmaan yhtenäiskoulun 3. luokka.

Onnittelut voittajille ja kaikille osallistujille hienoista lukusuorituksista!