Kamarimusiikin konserttisarja päättää kaupunginorkesterin kevään

Konserttitalo Mikaeli.

Monipuolinen kamarimusiikin konserttisarja kuullaan Mikaelin kamarimusiikkisalissa, kukin konsertti kahtena kattauksena.

Torstaina 20.5. kello 17 ja kello 19. Kaupunginorkesterin soittajistosta muodostuva Lehmus Quartet eli Heidi Lehtoranta, Lahja Pulkkinen, Pirkko-Liisa Rautavirta ja Yrjö Pulkkinen saavat solistikseen trumpetisti-laulaja Lauri Ronimuksen. Lauri tunnetaan monipuolisena musiikin tekijänä ja opettajana. Ohjelmassa kuullaan kamarimusiikkiklassikoita, rockin vauhtia, tunnettuja iskelmiä ja tuttuja melodioita mitä erilaisimpina sovituksina.

Perjantaina 21.5. kello 18 ja kello 20. Perjantai-illan kunniaksi lavalle marssivat kaupunginorkesterin muusikot Ida Tunkkari, Lauri Kotila, Tuukka Lehtonen, Sari Nevanko, Heikki Hotti, Yrjö Pulkkinen ja Kari Ovaskainen kamarimusiikkiohjelman kera. Luvassa ihana Rossinin sonaatti hieman totutusta poikkeavalla jousikvartetilla. Ohjelmassa myös mukaansa tempaavia ja intensiivisiä duo-numeroita, joista mainittakoon Beethovenin silmälasiduo. Säveltäjänimet eivätkä teostensa tulkinnat jätä taatusti kylmäksi.

Tiistaina 25.5. kello 18 ja kello 20. Kaupunginorkesterin soittajistosta muodostetussa kvintetissä soittavat Jyrki Lasonpalo, Lauri Lehto, Sari Nevanko, Heikki Hotti ja Kari Ovaskainen, solistina laulaa Tuukka Lehtonen. Ohjelmassa kuullaan monipuolinen kattaus keväistä sointia musiikkityylien vaihdellessa tangosta jazziin ja Mozartista Säkkijärven polkkaan. Lähestyvää kesääkin uumoillaan konsertin päättävässä Gershwinin klassikossa Summertime.

Koronarajoitusten jokaiseen konserttiin voidaan ottaa 30 ihmistä, muistathan käyttää kasvomaskia. Liput myynnissä ainoastaan ennakkoon Lippupisteen myyntipisteissä sekä netissä.