Ilpo Aallon Miun vanha Mikkeli -valokuvanäyttely Suur-Savon museossa on avattu

Ilpo Aalto Suur-Savon museossa.

Suur-Savon museossa esillä olevan Miun vanha Mikkeli – Ilpo Aallon valokuvia -näyttelyn avajaisia vietettiin yli sadan museokävijän voimin lauantaina 15.5.2021. 

Näyttelyssä on esillä hieman yli 60 valokuvaa, jotka Ilpo Aalto on ottanut Mikkelin keskustassa ja pienemmissä taajamissa vuosina 1970–1990. Näyttely koostuu monipuolisesta kuvavalikoimasta, jossa näkyvyyttä saavat esimerkiksi Aitosaaren silta ja Saksalan entiset viljasiilot.

Aallon valokuvanäyttelyyn voi käydä tutustumassa aina 27.2.2022 saakka. Lisää näyttelystä voit lukea esimerkiksi Suur-Savon museon Facebook-sivulta. Suur-Savon museo on kesäkaudella auki tiistaista lauantaihin klo 10–17. Hinnaston ja tarkemmat aukioloajat löydät täältä: https://www.mikkeli.fi/sisalto/palvelut/kulttuuri-ja-kirjasto/mikkelin-kaupungin-museot/suur-savon-museo.

 

Kuva: Ismo Funke