Kuusi uutta koronatartuntaa keskiviikkona 26.5.

Nainen kasvomaskissa, taustalla koronaviruksen mikroskooppikuvia.

Essoten alueella on todettu keskiviikkona 26.5. kuusi uutta koronavirustartuntaa. Niistä viisi havaittiin Mikkelissä ja yksi Pieksämäellä.

– Uudet sairastapaukset ovat ikävä asia, mutta taudin leviämisen estämisen kannalta on positiivinen asia, että tartunnat liittyvät aiemmin uutisoituihin tartuntaketjuihin. Ne myös löytyivät pääosin karanteeniin asetettujen joukossa. Tartuntoja saaneita ja altistuneita on niin paljon, että koko Essoten alueella on tärkeää käydä testeissä, mikäli tulee pieniäkin koronaoireita, muistuttaa Essoten terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä.

Karanteenissa koko Essoten alueella on yli 200 henkilöä. Katso altistumisen paikat täältä.

Varaa aika koronatestiin täältä.

Katso rokotustiedot ja varaa rokotusaika täältä.