Nuorisovaltuusto kutsui kuntavaaliehdokkaita keskustelemaan nuorten asioista

Nuorten vaalisohva.

Mikkelin nuorisovaltuusto järjesti keskiviikkona 26.5. nuorten vaalisohvan kuntavaaleihin liittyen. Tilaisuuteen kutsuttiin yksi ehdokas jokaisesta puolueesta ja puolueet saivat itse määrätä osallistujansa. Ehdokkaat tulivat vaalisohvaan haastateltaviksi sekä keskustelemaan nuorille merkityksellisistä asioista.

Haastateltavat haastettiin myös kokeilemaan erilaisia nuorisoaktiviteetteja, kuten skeittausta ja koripalloa. Videot vaalisohvan haastatteluista ja aktiviteeteista julkaistaan Mikkelin nuorisovaltuuston ja Mikkelin kaupungin YouTube-kanavilla sekä Instagramissa. Kaksi ensimmäistä videota on nyt julkaistu ja ne löytyvät esimerkiksi kaupungin YouTube-kanavalta. Vaalisohvan haastattelijoina toimivat nuorisovaltuuston jäsenet Anni Lahtinen ja Onni Puhto