Rantakyläläiset maalaavat yhteisvoimin räsymaton värittämään maisemaa

Räsymaton maalausta Mikkelissä.

Rantakylän yhtenäiskoulu sai viime kesänä toteutetusta Mikke ry:n tempauksesta ajatuksen ilahduttaa oppilaitaan maalaustapahtumalla. Viikolla 22 Rantakylään maalataan räsymatto koululaisten kevätjuhlatapahtuman muodossa ja yhteisöllinen maalaustapahtuma “kyläläisille” järjestetään maanantaina 31.5. ja tiistaina 1.6. klo 17–19. 

Mukana maalaustalkoissa on Rantakylän yhtenäiskoulun oppilaiden lisäksi Rantakylän eskareita. Maalausiltoina Rantakylän yhtenäiskoulun oppilaskunta pitää kioskia Kivikoulun katoksessa ja kaikki kioskista saatu tuotto menee lyhentämättömänä oppilaskunnan käyttöön.

Iltatapahtumaan ilmoittaudutaan etukäteen lähettämällä sähköposti Rantakylän yhtenäiskoulun rehtorille Hanne Lahtisellehanne.lahtinen@sivistys.mikkeli.fi. Maton maalaus toteutetaan yhteistyössä seuraavien yritysten kanssa: ESE, Kiesitech, K-Supermarket Karikko, Metsäkiesit, Metsäsairila, Mikke ry, Sinebrychoff, S-Market Rantakylä ja Värisilmä Mikkeli.

Kuva Mikkelin keskustan räsymaton maalaustalkoista vuodelta 2020.