Mikkelin pride-tapahtumaa vietetään heinäkuussa Tykkipuistossa

Sateenkaarimaalissa olevat kädet.

Mikkelin kaupungin kulttuurikannustimen vuonna 2021 saanut Mikkeli Pride Summer Edition järjestetään Tykkipuistossa 25. heinäkuuta kello 13 alkaen.

Etelä-Savon Priden järjestämä tapahtuma yhdistelee pikinikiä ja taidetta. Rennon seurustelun lomassa luvassa on taidetempaus, jossa tuotetaan työpajatyyppisesti sana-, kuva- ja esittävää taidetta. Tapahtumassa on myös esillä sateenkaarevien vertaisryhmien taidenäyttely sekä musiikkia.

Tapahtuman teemana on yhteisöllisyyden edistäminen. Taiteen keinoin käsitellään yhdenvertaisuutta ja eriarvoisuutta. Pyrkimyksenä on mahdollistaa osallisuuskokemuksia taiteen kautta sekä innostaa aktiiviseen kuntalaisuuteen.

Tapahtuma tuotetaan vapaaehtoisvoimin talkoohengessä ja se on voittoa tavoittelematon.

Linkki: Tapahtuma Facebookissa