Kesäkadulla viihdytetään livemusiikilla ja upeilla ajoneuvoilla

Poika Mikkelin torin leikkipaikalla.

Heinäkuun viimeinen perjantai 30.7. kokoaa Mikkelin keskustaan jälleen monipuolisen tarjonnan paikalliskulttuuria. Kolmen tunnin kestoinen koko perheen Kesäkatu-tapahtuma alkaa perjantaina kello 17 Mikkelin torilla. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Juontajana on perinteiseen tapaan Viki Vänttinen.

Torilla on nähtävillä silmiä hivelevän upeita autoja, kun paikalle saapuu Mikkelin Mobilistit ry:n vanhoja ajoneuvoja noin 30 autokuntaa. Autojen lisäksi torilla on mahdollisuus tutustua sähköpyöriin. 

Kesäkadulla on ajoneuvojen lisäksi tarjolla muun muassa monipuolista musiikkia, tanssia ja toimintaa lapsille.

Torin esiintymislavalta kuullaan musiikkia taas monelta eri tyylisuunnalta. Kesäkadulla esiintyvät For Momentum -duo, trubaduuri Jari Valjakka sekä Olavi Lindenin lauluesitys. Lisäksi Mikkelin tanssihullut räväyttävät tanssinäytöksen illan aikana.

Osa torikauppiaista on tapahtuman ajan paikalla. Tapahtuman tuottajana toimii Mikko Romo.

Linkki: Kesäkatu Facebookissa

Kuva: Pihla Liukkonen / Kontrastia