Kaupungin päätöksenteko palaa kalentereihin – Uusi valtuustokausi alkaa 16.8.

Nuija pöydällä.

Mikkelin kaupungin päätöksenteko tekee kesäpäivien jälkeen paluun kalentereihin. Kaupunginhallitus kokoustaa maanantaina 9.8. ennen 16.8. järjestettävää kaupunginvaltuuston kokousta.

Kaupunginvaltuuston kokous 16.8. on uuden kuntavaaleissa valitun valtuuston ensimmäinen. Koronaepidemiasta johtuen kokous järjestetään valtuustosalia väljemmissä tiloissa, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kampuksella, A-rakennuksen suuressa auditoriossa. 

Kokous lähetetään tuttuun tapaan suorana striiminä kaupungin Youtube-kanavalla, lisäksi kokousta voi seurata Twitterissä tunnisteella #mlivaltuusto. Kokousta voi seurata myös paikan päällä, mutta koronasta johtuen sitä ei suositella. Kokouksen esityslista julkaistaan kuluvan viikon aikana.

Linkki: Kaupunginhallituksen kokouksen 9.8. esityslista