Kaupunginorkesteri soittaa Kirkkopuistossa lauantaina

Mikkelin kaupunginorkesterin jäsenet.

Mikkelin kaupunginorkesteri esiintyy lauantaina 28.8. kello 13 Mikke ry:n järjestämässä Puistokonsertissa. Sään salliessa konsertti kuullaan Kirkkopuistossa, mutta sateen sattuessa siirrytään sisätiloihin konserttitalo Mikaeliin. 

Maksuttomassa konsertissa kaupunginorkesterin solisteina kuullaan sopraano Eilamaria Leskistä sekä orkesterin viulistinakin tunnettua Tuukka Lehtosta. Ohjelmassa kuullaan monipuolista jousiorkesterimusiikkia, tuttuja ooppera-aarioita, tangoa ja bluesia. Konsertin johtaa orkesterin 2. konserttimestari Ida Tunkkari.

Vahvistus paikasta tehdään säätietojen mukaan alkuviikosta, ilmoittelua kannattaa seurata Facebookista @kirkkopuistonkonsertit sekä @Mikkelinkeskus.fi ja @MKOrkesteri.