MAD Weekend innostaa taiteen ja muotoilun juhlaan viikonloppuna

Mikkeli Art & Design eli MAD Weekend järjestetään viikonloppuna 17.–19.9. MAD on taiteen ja muotoilun juhla, joka innostaa mikkeliläisiä uusien kokeilujen ja kokemusten pariin, pienen huvittelun ja hulluttelun kautta. Viikoonloppu antaa tilaa moniääniselle, laaja-alaiselle sekä vaikutuksiltaan ajatuksia herättävälle taiteelle.

DeSavo ry:n järjestämä MAD Weekend 2021 on järjestyksessään seitsemäs MAD-tapahtuma. Tänä vuonna MAD tarjoaa taiteellisesti yhä rohkeampia sisältöjä ympäri Mikkelin keskustaa.

Luvassa on muun muassa burleskia, tanssia, performansseja, taidenäyttelyitä ja työpajoja. Tapahtuma toteutetaan hybridinä sisältäen sekä maksutonta että maksullista ohjelmaa. Tapahtuman päämääränä on osallistaa ihmisiä kokemaan taiteen ja muotoilun moninaisia vaikutuksia sekä haastaa herättelemään ihmisten tunteita ja ajatuksia. MAD Weekend on erilaisten toimijoiden yhteinen ponnistus, jolla halutaan osoittaa, miten laajoja vaikutuksia yhdessä tekemisellä sekä taiteella ja muotoilulla on ympäristöömme ja hyvinvointiimme.

Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut tukee tapahtumaa. MAD on myös Facebookissa.