Mikkelin kaupunki hakee henkilöstöjohtajaa

Mikkelin tori kuvattuna ilmasta.

Mikkelin kaupunki hakee henkilöstöjohtajaa vakinaiseen virkaan. Kaupungin nykyinen henkilöstöjohtaja Maria Närhinen jää eläkkeelle.

Henkilöstöjohtaja vastaa henkilöstön kehittämisestä, henkilöstösuunnittelusta ja -raportoinnista sekä henkilöstöstrategian toteuttamisesta, kaupungin henkilöstöpolitiikan ja työnantajaimagon kehittämisestä ja työnantajapalvelujen, työsuojelutoiminnan ja yhteistoiminnan järjestämisestä. Henkilöstöjohtaja toimii henkilöstöyksikön esimiehenä ja on kaupungin johtoryhmän jäsen. Henkilöstöjohtajan tehtäviin kuuluu myös kaupunkikonsernin henkilöstöpolitiikan kehittäminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys henkilöstöhallintoon. Lisätiedot ja hakeminen Kuntarekryssä.