Saimaa-ilmiö selvittää asukkaiden ajatuksia itäisen Suomen kulttuuritarjonnasta – Osallistu kyselyyn ja arvontaan!

Saimaa-ilmiön logo ja teksti "Vastaa ja vaikuta kuntasi kulttuuritarjontaan."

Kerro näkemyksesi syyskuun loppuun mennessä ja osallistu tuote- ja kulttuurilahjakorttien arvontaan!

Mitä taide ja kulttuuri eri muodoissaan merkitsevät sinulle? Mitä mieltä olet kulttuuripalveluista? Kuinka haluaisit osallistua kulttuuripalveluiden kehittämiseen?

Saimaa-ilmiön kuntien kulttuurikyselyssä Itä-Suomen asukkailla on nyt ainutkertainen mahdollisuus kertoa näkemyksensä. Kyselyllä selvitetään Itä-Suomen neljän maakunnan alueen asukkaiden näkemyksiä alueen ja oman kotikuntansa kulttuuripalveluista sekä kulttuurin merkityksestä asukkaille. Kysely toteutetaan osana Saimaa-ilmiöllä elinvoimaa Järvi-Suomeen -hanketta ja yhteistyössä Etelä-Savon AKKU-hankkeen sekä alueen kuntien kanssa.

Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 15–20 minuuttia, ja kysely on auki 30.9. saakka. Tuloksia ei käsitellä yksilötasolla, ja nimi ja yhteystietoja käytetään vain arvonnassa. Lomakkeen täyttäneiden kesken arvotaan erilaisia tuotepalkintoja ja kulttuurilahjakortteja, kuten museokortteja.

Osallistu kyselyyn tästä.