Mikkelipuistossa vietetään koko perheen tapahtumaa lauantaina 18.9.

Syksyn lehtiä.

Etelä-Savon ammattiopisto Esedu järjestää Mikkelipuistossa  avointen ovien maksuttoman tapahtuman lauantaina 18.9. kello 9–14. 

Ohjelma on suunnattu koko perheelle. Esedun eri alat esittäytyvät tapahtumassa toiminnallisten ohjelmaosuuksien merkeissä. Päivän aikana puiston alueella on esimerkiksi logistiikka- ja metsäalan kalustoesittelyä, myytävänä tekstiili- ja muotialan opiskelijoiden tekemiä tuotteita sekä mahdollisuus kokeilla marjamaalausta.

Lisäksi matkailualan opiskelijat ovat toteuttaneet lauantaiksi puiston alueelle kuvasuunnistuksen ja puutarha-alan opiskelijoiden myymälässä on myynnissä kukkia sekä omenoita. Mikkelipuiston puutarhaosastoilla Esedu järjestää kasvien leikkausnäytöksiä. Ohjelmassa on myös poniratsastusta (kello 10–12.30), kepparirata ja lypsypiste sekä polkutraktorikisa.

Tapahtuman koko ohjelma on nähtävillä Esedun nettisivuilla

Mikkelipuisto sijaitsee Pursialassa osoitteessa Pursialankatu 5.