Kulttuurin ilopillereitä palvelukeskuksissa syksyn aikana

Duo Roope Nykänen & Jarno Hopponen.

Loppukesän ja syksyn 2021 aikana Mikkelin kaupungin yleiset kulttuuripalvelut on jälleen päässyt tuottamaan kulttuurivierailuja palvelukeskuksiin, kuitenkin voimassaolevat terveysturvallisuusohjeet huomioiden.

Palvelukeskuksissa oleville seniorikansalaisille on tarjottu toiveiden mukaisesti pääasiassa musiikkia eri muodoissaan. Takana on joitakin pihakonsertteja. Tähän mennessä on järjestetty neljätoista kulttuurivierailua ja loppuvuodelle on useita suunnitteilla.  

Seuraava tapahtuma on Vanhustenviikolla 7.10. kello 12 Monitoimijakeskus Omatorilla (Porrassalmenkatu 21). Vanhustenviikon konsertissa esiintyy Duo Roope Nykänen & Jarno Hopponen (kuvassa) ja ohjelmassa on Matka iskelmämusiikin kultavuosille, laulun ja kitaran siivittämänä.