Lasten elokuvamusiikkia Mikaelissa lauantaina

Viulu.

Mikkelin kaupunginorkesteri ja esittävän taiteen kollektiivi Kaukasus ovat lyöneet hynttyyt yhteen. Tuloksena on lasten elokuvamusiikin konsertti, jonka taianomainen tunnelma ja mukaansatempaavat sävelet hurmaavat koko perheen lauantaina 16.10.

Konsertissa kuullaan kappaleita eri vuosikymmeniltä aina Pinocchiosta Frozeniin ja Star Warsiin. Ikimuistoista elokuvamusiikkia esittämässä ovat Aki Hietala, Johanna Kuuva, Aapo Oranen, Erika Spoof, Sini Spoof ja Minttu Tamski. Konsertin juontaa näyttelijä Joonas Kääriäinen.

Konsertissa soivat rakastettujen lasten elokuvaklassikoiden kuuluisimmat sävellykset Tuukka Lehtosen sovituksina. Puhallinsektiolla ja komppiryhmällä vahvistettua kaupunginorkesteria konsertissa johtaa kuopiolainen kapellimestari-klarinetisti Rauno Tikkanen. Moniäänisyyttä, ekologisuutta ja rakkautta keskeisinä arvoinaan pitävä Kaukasus-osuuskunta on tuottanut Mikkelissä esityksiä ja tapahtumia jo reilun kymmenen vuoden ajan.

Konsetti alkaa kello 16 Mikaelin Martti Talvela -salissa, osoitteessa Sointukatu 1. Liput.