Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta esittää kaupunginorkesterin säilyttämistä

Viulunsoittoa.

Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta kokousti keskiviikkona 13.10. Lautakunta päätyi äänestyksen jälkeen esittämään kaupunginorkesterin säilyttämistä. Seuraavaksi asia etenee kaupunginhallitukselle ja edelleen valtuuston talousarviokokoukseen joulukuulle.

Linkki: Kokouksen esityslista

Kokouksen aikana Jenni Tissari (sd.) esitti, ettei kaupunginorkesteria lakkauteta. Tissarin esitys voitti äänestyksessä äänin 9–2. Tissarin esitystä äänestivät Tissarin itsensä lisäksi Sari Noponen (kesk.), Nina Jussi-Pekka (vihr.), Jukka Hynninen (sd.), Enrique Tessieri (sd.), Suvi Kähkönen-Valtola (kok.), Marko Huuhilo (kok.), Anu Kokkonen (kesk.) ja Henri Ylijoki (kesk.). Pohjaesitystä äänestivät Juuso Halonen (ps.) ja Tanja Hartonen (ps.).