Kaupungin uusi palveluopas postitetaan kaikkiin mikkeliläisiin koteihin

Mikkelin synttärisaunatapahtuma.

Mikkelin kaupungin uusi palveluopas postitetaan kuluvan viikon aikana kaikkiin mikkeliläisiin kotitalouksiin.

Uudistuneessa palveluoppaassa on sanan mukaisesti tietoa kaupungin palveluista sekä yhteystietoluettelo. Oppaan alkuosa muodostuu artikkeleista, joissa käsitellään muun muassa eteläistä aluekoulua sekä Kulttuurin unelmavuotta 2022.

 – Lähdimme uudistamaan palveluoppaan sisältöä artikkeleilla sekä värikkäällä kuvituksella. Halusimme oppaan olevan muutakin kuin puhelinluettelo ja erilaisten yhteystietojen kokoelma, kertoo kaupungin viestintäpäällikkö Heidi Hänninen.

Mikkelin kaupunki ei erikseen julkaise asukaslehteä tai muuta painettua julkaisua, joten uudistunut palveluopas yhteystietoluetteloineen ja artikkeleineen on oleellinen osa kaupungin viestintää.

– Myös kaupungin konserniyhtiöt ovat esillä palveluoppaassa. Lisäksi tulemme keräämään julkaisustamme palautetta, jonka otamme huomioon ensi vuoden palveluopasta suunnitellessamme, Hänninen jatkaa.

Palveluopasta painetaan 35 721 kappaletta. Painajana on Grano Oy. Oppaan on suunnitellut, toteuttanut ja taittanut Mikkelin kaupungin viestintätiimi.