Lähetä iloa ja kosketa kortilla – Mikkeli on taas mukana valtakunnallisessa joulukorttikampanjassa

Joulupostikorttimainos.

Mikkeli on mukana valtakunnallisessa Siskojen ja Simojen järjestämässä joulukorttikampanjassa.

– Viime vuonna kortteja tuli runsaasti ja uskon, että ne toivat monelle iloa ja valoa elämään. Mikkelissä kortit laitetaan eteenpäin ikäihmisille Essoten kotihoidon ja seurakunnan kautta, kertoo Mikkelin vapaaehtoistoimijoista Päivi Meskanen.

Mikkelissä kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 15.11.– 10.12. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Mikkelissä keräyspisteet ovat Omatori, Porrassalmenkatu 21, Mikkelin pääkirjasto, Raatihuoneenkatu 6, Haukivuoren kirjasto, Keskustie 5, Anttolan kirjasto, Taipalentie 31, Ristiinan kirjasto, Brahentie 34 ja Suomenniemen kirjasto, Opinraitti 20.