Kulttuurijoulukauppa palvelee taas joulukuussa

Kulttuurijoulukaupan mainos.

Mikkelin kaupungin yleisten kulttuuripalveluiden järjestämä Kulttuurijoulukauppa avautuu jo yhdennentoista kerran. Tänä vuonna Kulttuurijoulukauppa siirtyy muiden kojujen mukana Kirkkopuistoon, Mikke ry:n järjestämään Joulupuistoon.

Kulttuurijoulukaupan koju on avoinna 8.– 21.12.2021 maanantaista perjantaihin kello 11–17 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10–14.

Totuttuun tapaan kojussa on myynnissä erilaisia lahjakortteja kulttuurielämysten ja -harrastusten pariin. Vuosi vuodelta aineettomien kulttuurilahjakorttien suosio on kasvanut, koska moni haluaa muistaa läheisiään tavaran sijaan elämyksellä. Kaikki joululahjaideat ovat paikallisten kulttuuriyhdistysten ja -toimijoiden suunnittelemia lahjakortteja.

Osa lahjakorttien toteuttajista tarjoaa lahjakortin Kulttuurijoulukaupassa jouluajan tarjoushintaan ja useissa lahjakorteissa on pitkä käyttöaika, joten lahjakortin saaja pystyy suunnittelemaan elämyksen ajankohdan. Tälle kaudelle lahjakortteja ovat suunnitelleet Kontrastia, Mikkelin Musiikkijuhlat, Tanssikoulu La Carmencitan kannatusyhdistys,Teatteriravintola ILO, Mikkelin Oppaat, Mikkelin Teatteri, Lasten Kulttuurikeskus Vekkula, Ristiinan Nuorisoseuran Ristiinan kesäteatteri, Mikkelin Elokuvateatterit, Mikkelin Tanssihullut ja Mikkelin kaupunginorkesteri, lisäksi City in a Box Mikkeli -lahjavihkoissa on useita valittavia vaihtoehtoja.

Muista läheistäsi lahjakortilla kulttuurielämysten pariin ja tue samalla paikallista kulttuuriosaamista ja palveluita. Tervetuloa Kulttuurijoulukaupan kojulle ja Kirkkopuiston jouluiseen tunnelmaan!