Anttolan Laaninpuiston leikkipaikkaa uudistettiin – Avajaisia vietetään 30.11.

Laaninpuiston leikkipaikka.

Anttolan satamassa sijaitseva Laaninpuiston leikkipaikka on peruskorjattu syksyn aikana. Aiemmin hajallaan puistossa olleet leikkivälineet on koottu selkeäksi kokonaisuudeksi. Selkeyttä lisää vielä leikkipuistoa ympäröivä kunnollinen aita, jonka valinnassa pyrittiin siihen, ettei se peitä näkyvyyttä Saimaalle ja toistaa värinä sataman rakennuksia.

Laaninpuiston leikkipaikan peruskorjaus on Mikkelin kaupungin asumisen ja toimintaympäristön palvelualueen ja Anttolan aluejohtokunnan hyvän yhteistyön tulos.

– Lämmin kiitos edelliselle aluejohtokunnalle Laaninpuiston leikkipaikan peruskorjauksen edistämisestä. Iso kiitos Mikkelin kaupungille ja erityisesti kaupunginpuutarhuri Marko Vuoriselle leikkipaikan ja satamapuiston suunnittelusta, Anttolan aluejohtokunnan puheenjohtaja Taina Harmoinen toteaa.

– Leikkipuiston kohokohdat ovat seikkailulaiva, kiipeilyteline ja ihan uutuutena maahan asennettu trampoliini. Norppa- ja joutsenjousilelut ovat myös sellaisia, mitä ei muulta Mikkelistä löydy. Odotan innolla leikkipuiston viereisten puiden valaisua, kaupunginpuutarhuri Vuorinen kertoo satamapuiston suunnittelusta.

Laaninpuiston leikkipaikan peruskorjaus toimii hyvänä alkuna Anttolan keskustataajaman kohentamisessa ja nostaa sataman merkittävyyttä Anttolan keskuksena.

Laaninpuiston leikkipaikka on ollut jo pari viikkoa ahkerassa käytössä aamusta iltaan. Leikkipaikan virallisia avajaisia vietetään tiistaina 30.11. kello 15–17. Virallinen avajaisnauhan leikkaus kello 15 toteutetaan ehkä vähän totutusta poikkeavalla tavalla. Avajaisissa lapsille on luvassa pieniä yllätyslahjoja. Tarjoiluna on kuumaa mehua ja pipareita. Avajaisissa paikalla ovat kaupunginpuutarhuri Marko Vuorinen ja Anttolan aluejohtokunnan jäseniä, joille voi kertoa toiveita Anttolan kehittämisestä tulevina vuosina.