Asumisen ja toimintaympäristön viikkotiedote 26.11.2021

Näkymä kaupungin keskustaan, etualalla satama.

Asumisen ja toimintaympäristön palvelualue tiedottaa ajankohtaisista asioista.

Katujen kunnossapito

Porrassalmenkatu välillä Raatihuoneenkatu–Savilahdenkatu on suljettu ajoneuvoliikenteeltä tiistaina 30.11. kello 6.00–22.00 työmaatelineiden purun johdosta. Läpikulku sallittu ainoastaan hälytysajoneuvoilla, linja-autoilla ja takseilla. Pysäköinti Porrassalmenkadulla välillä Hallituskatu– Savilahdenkatu kyseenomaisena aikana on kielletty, pysäköintimittari ei ole käytössä.

Talonrakennuspalvelut

Rantakylän kentän huoltorakennus on valmistunut ja vastaanotettu 26.11. Huoltorakennus pääseekin heti käyttöön, kun lauantaina järjestetään Porrassalmen Hiihdot. Edellinen huoltorakennus tuhoutui tulipalossa vuonna 2020.

Kuva: Ismo Funke