Mikkelin kehitysyhtiö Miksei etsii toimitusjohtajaa

Mies tietokoneen kanssa veneen kannella, taustalla Mikkelin satama.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille ja elinvoimaa Mikkelin seudulle tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä.

MikseiMikkelin asiantuntijat auttavat yrityksen perustamisessa, yrityksien sijoittumisessa, työvoiman löytämisessä, liiketoiminnan kehittämisessä sekä kansallisten ja kansainvälisten verkostojen rakentamisessa. Viime vuonna kehitysyhtiö palveli 1550 yritysasiakasta. Palveluksessa on noin 45 eri alojen asiantuntijaa kahdessa toimipisteessä.

Yhtiö tuottaa sopimusperusteisesti Mikkelin kaupungin yrityspalvelut, elinkeinomarkkinoinnin ja matkailupalvelut. Lisäksi MikseiMikkeli hallinnoi laajaa kehittämishankeportfoliota, jossa työn ulottuvuus voi hankkeesta riippuen olla alueellinen, seudullinen, maakunnallinen, kansallinen tai kansainvälinenkin.

Toiminnat jaetaan kolmeen pääalueeseen, jotka ovat yrityspalvelut, toimintaympäristön kehittämispalvelut ja matkailu. Yhtiö edistää Mikkelin kaupungin elinkeinostrategian toteuttamista sekä markkinointia ja myy Mikkeliä, Mikkelin seutua ja Saimaata yrityksille, sijoittajille, osaajille ja matkailijoille Suomessa ja kansainvälisesti.

Haussa toimitusjohtaja

Toimitusjohtajan tehtävässä vastaat kehitysyhtiön operatiivisesta toiminnasta sekä sen tuloksellisuudesta ja kehittämisestä. Vastaat siitä, että mikkeliläisyritysten menestystä tuetaan parhaalla mahdollisella tavalla, ja että tehokkaiden toimintojemme avulla Mikkeliin syntyy ja sijoittuu uusia yrityksiä ja työpaikkoja.

Pääset vaikuttamaan keskeisesti koko seudun kehittämiseen ja hyödyntämään näkemyksiäsi organisaation kehittämisessä. Johdat kokeneella, tavoitteellisella, motivoivalla ja kehittämishakuisella otteella.

Työssäsi osallistut Mikkelin kaupungin elinvoimatyön strategiseen johtamiseen ja toteuttamiseen eri ryhmissä ja verkostoissa. Teet aktiivista ja tuloksellista yhteistyötä niin yrityselämän kuin julkisen sektorin sidosryhmien kanssa.

Ymmärrät mitä yritykset odottavat alueen yritysympäristöltä ja lähdet aktiivisesti johtamaan ympäristön kehitystyötä. Hahmotat kokonaisuuksista olennaiset asiat ja sinulla on konkreettisia näyttöjä onnistumisista eri organisaatioiden johtajana. Tehtävässäsi raportoit Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n hallitukselle.

Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa ja monipuolista aiempaa kokemusta yrityselämästä, erilaisten organisaatioiden strategisesta johtamisesta sekä asiantuntijaorganisaatioiden johtamisesta. Arvostamme kokemusta myös muutosjohtamisesta sekä kansainvälisestä työympäristöstä.

Menestyksekäs työtehtävän hoitaminen edellyttää erinomaisia neuvottelutaitoja, epäsuoran vaikuttamisen taitoja ja aktiivisuutta. Arvostamme myös erinomaisia verkostoitumistaitoja, esiintymis- ja kommunikaatiovalmiuksia sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle työtehtävää, jossa saat mahdollisuuden vaikuttaa alueemme yritysten ja yritysympäristön toimintaan. Toimesi kautta voit vahvasti vaikuttaa Etelä-Savon maakunnan elinvoimaisuuteen.

Hakemus palkkatoiveineen ja CV:n voi lähettää 19.12.2021 mennessä osoitteessa

Pyydämme lähettämään CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 19.12.2021 osoitteessa www.mercuriurval.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalilta Joonas Pehkuri, 040 352 1171 ja Juha Laurila, 044 975 7848 sekä Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tomi Sikanen, 050 592 7942.