Nyt ei seisoskella – Mikkelin elinvoima laitetaan pyörimään Saimaa-stadiumilla tammikuussa!

Saimaa-stadiumin julkisivu.

Mikkelin Kalevankankaalla järjestetään viikonloppuna 22.–23.1.2022 Mikkelin elinvoimapyöräily, jossa neljä elinvoimakärryä kiertää Saimaa-stadiumin rataa kokonaisen 24 tunnin ajan.

Nyt on aika vastata haasteeseen ja tulla mukaan! Ilmoita yrityksesi tai yhteisösi mukaan ja tule luomaan yhteishenkeä ja polkemaan elinvoimaa alueellemme. Yhden joukkueen ajovuoro kestää tunnin ajan voi jakaa joukkueen jäsenten kesken vapaasti. Tyyli on vapaa, mutta pääasia on, että kärry liikkuu.

Osallistumismaksua ei ole, mutta kannustamme joukkueita tuomaan mukanaan tapahtumaan pienen kovan lelun. Lelut lahjoitetaan Mikkelin keskussairaalan lastenosastolle. Tapahtuman järjestävät Mikkelin kaupunki, Saimaa Stadiumi Oy, Etelä-Savon Liikunta sekä Mikkelin kehittämisyhtiö Miksei Oy. Ilmoittautuneita joukkueita ovat jo muun muassa Mikkelin Jukurit, Xamk, Mikkelin yliopistokeskus, Mikkelin Palloilijat, Marski Data, Mainostoimisto Groteski, K-rauta, Mikkelin Yrittäjät ja Harri Haavikko Oy.

Tervetuloa mukaan! Lisätiedot ja ilmoittautuminen osoitteessa mikkeli.fi/elinvoimapyoraily.