Kaupunginorkesterin kevään liput ovat myynnissä

Mikkelin kaupunginorkesterin soittajat rivissä.

Mikkelin kaupunginorkesterin kevätkauden ohjelma on julkaistu kokonaisuudessaan ja liput on saatu myyntiin. Alkuvuodesta määrätyt yleisötilaisuuksien koronarajoitukset peruivat orkesterin suunnitellusta ohjelmasta lähes kaiken tammi- ja helmikuulta. Orkesteri keskittyy nyt harjoitteluun, verkkosisältöjen toteutukseen sekä pienempiin esiintymisiin.

Koronatilanteen ja -rajoitusten ennustamattomuuden vuoksi vuodella eteenpäin siirretyn Elinan surma -oopperan tilalla Saimaa Sinfonietta esittää 10.3. Mikaelissa Sibeliuksen kuudes -nimeä kantavan konsertin. Konsertin kaikki säveltäjänimet ovat suomalaisia: Pacius, Aho ja Sibelius. Konsertin johtaa kapellimestari Erkki Lasonpalo ja solistina kuullaan saksofonisti Esa Pietilää.

Kaupunginorkesterin päivitetty kevätkauden ohjelma on orkesterin nettisivuilla. Lippuja voi varata Lippupisteen verkkopalvelusta ja myyntipaikoista. Mikaelin lippuluukku palvelee aina tuntia ennen konserttia.