Reilu, rohkea ja rakentava -juttusarjalle avattiin omat nettisivut

Kaksi laskettelijaa.

Mikkelin kaupungin viestintä toteuttaa vuoden 2022 aikana Reilu, rohkea ja rakentava -juttusarjan, joka koostuu positiivisista uutisartikkeleista Mikkelistä, sen asioista, ilmiöstä ja ihmisistä. Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan ja liittyvät myös kaupungin strategian arvoihin: reiluuteen, rohkeuteen ja rakentavuuteen.

Juttusarjan tavoitteena on osaltaan parantaa paikkakunnan ilmapiiriä sekä samalla nostaa esille hienoja asioita Mikkelistä. Artikkelit julkaistaan tuttuun tapaan viikoittain kaupungin nettisivuilla sekä nyt myös uusilla mahdollisuuksienmikkeli.fi-sivuilla. Sivuston on toteuttanut mainostoimisto Hurry Oy.

Mikkelin kaupungin visio on olla ”Mahdollisuuksien Mikkeli – Puhtaan veden pääkaupunki”, joten strategiaan liittyvät seikat korostuvat kampanjan sivuilla. Sivuston kautta voi myös lähettää juttuvinkkejä.

 – Kampanjasivuston tarkoituksena on kertoa Mikkelistä elämänmakuisesti. Samalla teemme strategiaamme tunnetuksi ihmisläheisesti. Hyvät asiat usein hukkuvat byrokratiaan, kiemuraiseen päätöksentekoon ja huonojen uutisten virtaan. Niistäkin asioista kaupungin täytyy kertoa, mutta mahdollisuuksienmikkeli.fi-sivustolla keskitytään vain hyviin juttuihin, kertoo Mikkelin kaupungin viestintäpäällikkö Heidi Hänninen.