Kaupunginjohtajan haku alkaa

kaupungintalo

Kaupunki on julkaissut kaupunginjohtajan hakuilmoituksen. Hakuilmoitus on luettavissa Kuntarekrystä.

Kaupunki hakee johtoonsa uudistuvaa ja innostavaa kaupunginjohtajaa. Valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja johtamiskokemusta. Perehtyneisyys kunnallishallintoon katsotaan valittavalle eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää elinkeinoelämän tuntemusta, talousosaamista, ratkaisuhakuisuutta, kehittämisotetta, muutoksen johtamiskykyä ja vahvoja sosiaalisia taitoja.

Uuden kaupunginjohtajan toivotaan aloittavan tehtävässään viimeistään 1.1.2023. Virka on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Kaupunginjohtajan kanssa tehdään johtajasopimus.

Hakemukset palkkatoiveineen tulee toimittaa 10.6.2022 klo 15:00 mennessä Kuntarekryn kautta sähköisellä hakemuslomakkeella. Lisätietoja kaupunginjohtajan tehtävästä antavat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pirjo Siiskonen ja valtuuston puheenjohtaja Oskari Valtola.

Hakuilmoituksen tekstin laadintaan on osallistunut kaupunginhallituksen nimeämä työryhmä, johon kuuluvat Pirjo Siiskonen, Pirkko Valtola, Satu Taavitsainen, Raimo Heinänen ja Heli Kauppinen. Viranhaltijoita ryhmässä edustaa hallintojohtaja Ari Liikanen. Sama työryhmä valmistelee myös kaupunginjohtajaehdokkaiden haastattelut.

Tutustu kaupunginjohtajan hakuilmoitukseen tästä linkistä.