Naisvuoren näkötornin remontti etenee

Naisvuoren näkötorni rakennustelineiden ympäröimänä.

Naisvuoren näkötornin julkisivusaneeraus on edennyt rappaustöihin. 

Pressun alla on parhaillaan käynnissä vanhan vesisäiliön julkisivun rappaus ja vanhojen ikkunoiden kunnostustyöt. Heinäkuun puolen välin jälkeen alkaa pilareiden kunnostus sekä peltityöt. Maalaustyöt käynnistyvät näillä näkymin heinäkuun loppupuolella.

Naisvuoren näkötornin kahvila on ollut kesäkuussa päivittäin avoinna klo 11–17. Heinäkuussa aukioloajat pitenevät, tarkista ajantasaiset tiedot kahvilan somekanavilta. 

Näkötorni avautui yleisölle 29.6. alkaen. Tänä kesänä näkymät ovat hieman rajoitettuja saneeraustöistä johtuen, mutta näkymäsuuntia on kuitenkin 4-6 kappaletta. Näköalatasanne on avoinna kahvilan ollessa avoinna.

Urakoitsijana hankkeessa toimii Pinnoitus-Pekka Oy ja vastaavana työjohtajana Teemu Kumpulainen.

Kuva: Kimmo Iso-Tuisku