Kierrätystorille voi taas tuoda tavaroita alle 30-vuotiaiden itsenäistymisen tueksi

Henkilö kantaa pahvilaatikoita autoon.

Ohjaamo Olkkarin koordinoima kierrätystoritapahtuma tulee jälleen tänäkin vuonna ja nyt uudessa paikassa, osoitteessa Maaherrankatu 10, Mikkelin musiikkiopiston vieressä.

Kierrätystorille voivat kaikki halukkaat lahjoittaa siistiä, ehjää ja käyttökelpoista kodin pientavaraa nuorten alle 30-vuotiaiden itsenäistymisen tueksi. Lahjoitustavaraa otetaan vastaan 30.8.–1.9.2022. 

Lahjoituksena otetaan vastaan muun muassa liinavaatteita, mattoja, verhoja, asioita, aterimia, kodin pienkoneita ja elektroniikkaa, valaisimia, pieniä sisustustavaroita jne. Isoja huonekaluja ei oteta vastaan, mutta niistä voi laittaa kuvan ja yhteystiedot Ohjaamo Olkkarin sähköpostiin ohjaamo@mikkeli.fi, jolloin Olkkari välittää tiedon nuorille. Myöskään patjoja ei oteta vastaan.

15–30-vuotiaat voivat hakea kierrätystorilta tavaraa 2.9.–9.9. Tavaran noutoaikatauluista ilmoitetaan erikseen myöhemmin vielä erikseen. Lisätietoa saa myös seuraamalla Ohjaamo Olkkarin some-kanavissa.

Tänä vuonna tapahtuman toteuttaa Ohjaamo Olkkari 2.0 -hanke Ohjaamon verkostotoimijoiden kanssa. Hanke tarjoaa kierrätystorilla tietoa asumiseen ja kodin arkeen liittyen.

Kierrätystorin aikataulu (tavaroiden lahjoittaminen)
ti 30.8. klo 7–18
ke 31.8. klo 10–16
to 1.9. klo 7–18

Kuva: Ida Paunisalo