Kysely mökkimatkoista Etelä-Savon vapaa-ajan asukkaille

Järvimaisema.

Etelä-Savo on Suomen suurimpia vapaa-ajan asumisen maakuntia. Mökkimatkoja tehdään alueelle ja alueella erittäin paljon – ne muodostavat noin kolmasosan vapaa-ajan asumisen hiilijalanjäljestä. Siksi liikkumista kannattaa hetki miettiä myös kestävyyden kannalta. Jo pienillä muutoksilla liikkumisen vastuullisuus kasvaa.

Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa mökkimatkojen nykyistä tilannetta. Vastaamalla tähän kyselyyn osallistut vapaa-ajan asumisen kehittämiseen Etelä-Savossa, kestävän mökkeilyn maakunnassa. 

Kyselyn on laatinut Laiturilla ETVA-hanke, viralliselta nimeltään ETVA – Etelä-Savon vapaa-ajan asumiseen liittyvän kestävän liikkumisen selvittäminen, edistäminen ja ohjaaminen. Hanketta hallinnoi Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy.

Kaikkien 30.11.2022 mennessä vastanneiden ja yhteystietonsa antaneiden kesken arvotaan D.O. Saimaa -alkuperämerkin herkkulahjapakkaus.

Linkki kyselyyn