Ohjaamo Olkkari palvelee nykyisin osoitteessa Savilahdenkatu 24

Rakennus, jonka edustalla polkupyöriä.

Ohjaamo Olkkarin koordinointi siirtyi vuoden 2023 alussa Mikkelin kaupungille. Olkkari myös muutti uusiin tiloihin, Mikkelin kaupungin omistamaan rakennukseen osoitteessa Savilahdenkatu 24.

Ajanvaraukseton ohjaus- ja neuvontapalvelu käynnistyy helmikuun aikana. Asiakkaita on otettu sovitusti vastaan uusissa tiloissa jo tammikuussa. Olkkari palvelee 15–29-vuotiaita nuoria. Ovet ovat auki 13.2. alkaen maanantaista perjantaihin kello 9–16.

​​​​​​Ohjaamo Olkkari on suunnattu nuorille, jotka pohtivat omaan elämään ja itsenäistymiseen liittyviä valintoja. Ohjaamo Olkkariin voi ottaa yhteyttä, kun ei oikein tiedä mistä oman asiansa kanssa aloittaisi.

Linkki: Lisätietoa Ohjaamo Olkkarista

Kuva: Arkistokuva Savilahdenkatu 24 -talosta, johon Ohjaamo Olkkari on muuttanut.