Kenkäveronniemen kuntoilupaikan rakentaminen ja Porrassalmenkadun katusuunnitelma ovat nähtävillä

Ilmakuva Kenkäveronniemestä.

Kenkäveronniemen kuntoilupaikan rakentaminen sekä Porrassalmenkadun katusuunnitelma ovat nyt nähtävillä.

Kuntoilupaikan suunnitelmaan voi tutustua Viheralueiden suunnittelu ja rakennuttaminen -sivulla. Mahdolliset muistutukset ehdotuksesta on osoitettava asumisen ja toimintaympäristön palvelualueelle, käyntiosoite Maaherrankatu 9–11 tai postitse: Asumisen ja toimintaympäristön palvelualue/infra-aluepalvelut, PL 33 50101 Mikkeli tai sähköpostitse yhdyskuntatekniikka@mikkeli.fi viimeistään 6.4.2023 kello 15.

Porrassalmenkadulla välillä Tenholankatu–Ratamonkatu peruskorjataan olemassa oleva Porrassalmenkadun silta ja nyt suunnittelussa oleva katuosa liittyy sillan korjaustyöhön. Suunnitelmaan voi tutustua Katujen suunnittelu ja rakennuttaminen -sivulla. Mahdolliset muistutukset 14.4.2023 kello 15 mennessä.

Kuva: Mikko Kankainen