Kirjastojärjestelmän versionvaihto 16. ja 17.5. sekä helatorstai 18.5. vaikuttavat kirjastopalveluihin ja aukioloaikoihin

Kirjoja kirjastossa.

Mikkelin seutukirjaston toimipisteet sekä muut Lumme-kirjastojen toimipisteet ovat suljettuina tiistaista torstaihin 16.–18.5. Myöskään omatoimikirjastot eivät ole toiminnassa tiistaina ja keskiviikkona 16.–17.5. Kiinniolon syy on kirjastojärjestelmän versionvaihto ja sitä seuraava helatorstai 18.5.
 
Kirjastojärjestelmän päivitys 16.–17.5. sulkee kirjastojen lisäksi myös verkkokirjasto Lumme-Finnan, jossa käyttökatkos alkaa jo maanantaina 15.5. kello 22. Lainojen eräpäivät eivät osu kiinniolopäiville. Lumme-Finna ja e-aineistot ovat todennäköisesti käytettävissä jo keskiviikkona 17.5. Palvelujen avautumisesta tiedotetaan verkkokirjasto Lumme-Finnan etusivulla. 

Vaikka kirjastolainojen eräpäivät eivät ajoitu sulkupäiville, asiakkaille ei lähde sähköposti-ilmoitusta lähestyvästä eräpäivästä tänä aikana. Seutukirjasto kannustaa seuraamaan itse eräpäiviä tavallista tarkemmin ja mahdollisesti uusimaan lainat ennen katkosta.   

Torstaina 18.5. kirjastot ovat myös kiinni, mutta omatoimikirjastot ovat toiminnassa normaalisti.