Kaihun uimaranta on tilapäisesti suljettu – uiminen alueella on ehdottomasti kielletty. In English: Kaihu Beach is temporarily closed. Swimming in the area is strictly prohibited.

Kaihun uimaranta

Kaihun uimaranta on tilapäisesti suljettu. Etelä-Savon Pelastuslaitos on sulkenut alueen huomionauhoin ja kyltein. Syy sulkemiseen on järvestä löytyneet vierasesineet, jotka voivat aiheuttaa vaaran uimareille. Esineiden alkuperää selvitetään. Toimenpiteisiin on ryhdytty. Uiminen alueella on ehdottomasti kielletty.

Kaupunki pahoittelee tilannetta. Tiedotamme lisää myöhemmin.

Kaihu Beach is temporarily closed.

Kaihu Beach is temporarily closed. The South Savo Rescue Services has cordoned off the area with caution tape and signs. The reason for the closure is the discovery of foreign objects in the lake, which may pose a danger to swimmers. The origin of the objects is being investigated. Actions have been taken. Swimming in the area is strictly prohibited.