Osallistu kyselyyn lajitteluasemista – Samalla voit osallistua lahjakorttiarvontaan

Jäteastioita.

Mikkelin, Kuopion, Kajaanin ja Varkauden seudulla selvitetään lajitteluasemien asiakaslähtöisyyttä eli mitä mieltä asukkaat ovat jätekuormien hinnoittelusta.

Kunnalliset jätehuoltoyhtiöt Jätekukko, Metsäsairila, Ekokymppi ja Keski-Savon jätehuolto selvittävät yhteistyössä lajitteluasemien asiakaslähtöisyyttä. Sujuvaa palvelua lajitteluasemilla -projektissa selvitetään asiakaskokemusta asiakkaan tarpeesta alkaen päättyen lajitteluasemalle.

Erityisesti yhtiöitä kiinnostaa, mitä asiakkaat ovat mieltä lajitteluasemien hinnoittelusta. Projekti sisältää asiakkaiden toiminnan havainnointia lajitteluasemilla sekä verkkokyselyn, joka on avoinna 2.8.2024 asti osoitteessa www.sujuvaa.info. Vastaajien kesken arvotaan lahjakortteja. Projektin toteuttaa mikkeliläinen palvelumuotoilutoimisto Design Huovi.