Osallistu ja vaikuta

Sata rakkaudentunnustusta -haaste

I love mikkeli -logo

Arvoisa Mikkelin ystävä,

Kutsumme sinut mukaan tunnustamaan rakkautesi Mikkelille.

Rakkaudentunnustus koostuu henkilön valokuvasta, lyhyestä rakkauden tunnustustekstistä sekä videosta. Tunnustuksia julkaistaan laajasti sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuilla. Lisäksi aineistoa on lupa julkaista vapaasti myös muussa ”I love Mikkeli”-aineistossa. Rakkaudentunnustuksen tekijälle jää oikeus jakaa omaa tunnustustaan vapaasti muun muassa sosiaalisessa mediassa. Toivomme, että käytät jakaessasi tunnistetta: #ilovemikkeli. Rakkaudentunnustuksia on jo nähtävissä ”I Love Mikkeli” -Facebook-sivuilla.

Jokaisen henkilön rakkaudentunnustus on erilainen, koska myös suhde Mikkeliin on erilainen. Toivomme, että kerrot mahdollisimman avoimesti, mitkä asiat Mikkelissä ovat sinulle tärkeitä. Yhteisö tai yritys ei voi tunnustaa rakkauttaan, vaan rakkaus on tunne, jota voi tuntea yksilö.

Rakkaudentunnustuksen rakenne ja ohjeet:

  1. Henkilön nimi
  2. Vastaa seuraaviin kysymyksiin
    1. Mistä tunnemme Sinut? (vapaaehtoinen kenttä)
    2. Suhteesi Mikkeliin? Esimerkiksi Mikkelin asukas/kesäasukas/juuret Mikkelissä/Mikkeli-fani/yrittäjä.  Myös seutunäkökulmaa voi hyödyntää: seudun asukas/seudun kesäasukas/ juuret Mikkelin seudulla….
  3. Kasvokuva, joka voi olla kännykkäkameralla otettu.
  4. Rakkaudentunnustus tekstimuotoisena. Tekstin pituus on maksimissaan 360 merkkiä. Teksti alkaa ”Rakastan Mikkeliä, koska….” Muutoin tekstimuoto vapaa.
  5. Video, jonka suositusmitta on 15 sekuntia. Videon voi kuvata kännykkäkameralla, jolloin kamera pidetään vaaka-asennossa. Toivomme videota, mutta pakollinen se ei ole.

Mikäli tarvitset apua videon, kuvan tai tekstin tuottamisessa, ota yhteyttä Mikkelin kaupungin viestintään viestinta(at)mikkeli.fi. Autamme mielellämme!

Aineistot toimitetaan Mikkelin kaupungin viestintään viestinta(at)mikkeli.fi.

Kaupungin viestintä muokkaa aineistot yhteiseen muotoon ja julkaisee ne. Tarvittaessa kaupungin viestinnällä on oikeus tehdä muutoksia aineistoihin.

Valmiita tunnustuksia voit käydä katsomassa osoitteesta www.facebook.com/ilovemikkeli