Kaupungineläinlääkäri (praktikko)

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

15.02.2021 15:00

Työn luonne

15.3.2021 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Etsimme uutta praktikkoeläinlääkäriä eläinlääkäritiimiimme Mikkelin seudun ympäristöpalveluihin. Hakuaikaa on jatkettu 15.2.2021 klo 15:00 saakka. Pyrimme takaamaan hyvillä perusresursseilla sopivan työsidonnaisuuden kaikille praktikkoeläinlääkäreille sekä mahdollisuuden vaikuttaa työaikaansa.

Mikkelin seudun ympäristöpalveluissa on kolmen eläinlääkärin yhteisvastaanotto Mikkelin keskustassa ja kahden eläinlääkärin vastaanotto Mäntyharjussa. Lisäksi yksikköömme kuuluu yhden eläinlääkärin vastaanotto Kangasniemen kunnassa.

Työ on monipuolista, pieneläinpainotteista sekapraktiikkaa.

Yhteisvastaanoton ja monipuolisen työnkuvan ansiosta kaupungineläinlääkärinvirka antaa erinomaiset mahdollisuudet oppia uutta ja tehdä mielenkiintoista työtä osana kokenutta kaupungineläinlääkäritiimiä. Työ on antoisaa sekä kokeneelle praktikolle, että eläinlääkärin uraansa vasta aloittavalle.

Kaupungineläinlääkärin päivystysvelvollisuus on 1/5, tällä hetkellä vilkas sekapäivystys Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Hirvensalmen alueella.

Yksikössämme on kaksi valvontaeläinlääkäriä, jotka vastaavat pääasiassa eläinsuojelutarkastuksista.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun eläinlääkärin pätevyys (Laki eläinlääkärinammatin harjoittamisesta 21.1.2000/29). Lisäksi hakijalta vaaditaan Ruokaviraston todistus tutustumisesta Suomen asianomaisen alan lainsäädäntöön, koska virkaan kuuluu eläintautilain täytäntöönpanoon, elintarvikkeiden turvallisuuden valvontaan ja eläinten hyvinvoinnin valvontaan liittyviä tehtäviä. Eläinlääkintähuoltolaki (765/2009, 16 §) ja eläinlääkintähuoltoasetus (1031/2009, 2 §).

Viran menestyksellinen hoitaminen vaatii kiinnostusta kunnaneläinlääkärin työhön, joustavuutta, mukautumiskykyä muuttuvassa työympäristössä, sitoutuneisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Virkaan otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan valitulla on 6 kk koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta