Ohjelmistosuunnittelija

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

07.03.2021 23:55

Työn luonne

1.4.2021 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin liikelaitos Otavia hakee ohjelmistosuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4.2021 - 31.3.2022.

Ohjelmistosuunnittelijan työtehtäviin kuuluu Otavian käyttämien verkko-oppimisympäristön ja oppilaitoshallintajärjestelmän ominaisuuksien jatkokehitys ketteriä menetelmiä käyttäen. Osaamisesi voi olla painottunut backend- ja/tai frontend-kehitykseen.

Edellytämme hyviä tiimityöskentelytaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja halua oppia uutta sekä ohjelmointitaitoja ja kokemusta sovelluksien kehittämisestä. Tulet toimimaan yhdessä muiden kehitystiimin jäsenten kanssa sekä läheisessä yhteistyössä muiden Otavian tiimien kanssa vastaten sovelluksiemme kehitystarpeisiin.

Sovelluksiemme palvelinpään kehittäminen tapahtuu pääasiassa Java EE -ohjelmointikielellä ja käyttöliittymän kehittäminen React-pohjaisesti. Katsomme siis eduksi, jos sinulla on kokemusta ja taitoja seuraavista: Java, REST, SQL, JavaScript, TypeScript, React tai Redux.

Tehtävää on mahdollista hoitaa etätyönä, johon kuuluu velvollisuus käydä tehtävien niin vaatiessa lähitoimipisteessä Otavian kampuksella Otavassa.

Valitulle asetetaan koeaika.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta