Kaupungineläinlääkärin sijaisuus

Organisaatio

Mikkelin kaupunki / Mikkelin seudun ympäristöpalvelut

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

28.10.2020 15:00

Työn luonne

Sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin seudun ympäristöpalvelut hakee kaupungineläinlääkäriä määräaikaiseen virkaan 31.7.2021 saakka. Määräaikaisuus saattaa jatkua mahdollisesti syyskuulle 2021. Kyseessä on äitiyslomansijaisuus.

Työtehtävä on monipuolista sekapraktiikkaa. Kolmen eläinlääkärin yhteisvastaanotto Mikkelin keskustassa. Päivystysvelvollisuus 1/5, vilkas sekapäivystys Mikkelin, Mäntyharjun, Perunmaan ja Hirvensalmen alueella. Myös lyhyemmät työjaksot ja osa-aikatyö ovat mahdollisia. Mäntyharjun vastaanotolla on sijaiselle varattu asunnoksi saunallinen yksiö ja lyhyiden sijaisuuksien ajan myös Mikkelin vastaanotolla on mahdollisuus yöpyä. Näistä ei peritä sijaiselta korvausta.

Kelpoisuusvaatimuksena on Ruokaviraston myöntämät praktiikkaoikeudet.

Yhteisvastaanoton ja monipuolisen työnkuvan ansiosta viransijaisuus antaa hyvän mahdollisuuden oppia uutta osana kokenutta kaupungineläinlääkäritiimiä. Työ on antoisaa sekä kokeneelle praktikolle, että eläinlääkärin uraansa vasta aloittavalle.

Valittavalla on oltava väliaikainen ammatinharjoittamisoikeus, jos hän ei ole vielä valmistunut eläinlääkäriksi.

Hakija voi esittää palkkatoiveen.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset. Jos hakija ei ole valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi, liitetään mukaan todistus väliaikaisesta ammatinharjoittamisoikeudesta.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta