Talousjohtaja

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

21.10.2022 15:00

Työn luonne

2.1.2023 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Haemme Mikkelin kaupunkiin vakinaiseen virkasuhteeseen TALOUSJOHTAJAA.

Etsimme modernit johtamisen opit omaavaa talousjohtajaa kehittämismyönteiseen kaupunkiimme. Talousjohtajana tehtäväkenttäsi on laaja ja työtehtävät vastuullisia.

Talousjohtajana johdat kaupungin taloutta, eli vastaat kaupungin talouden suunnittelun ja seurannan järjestämisestä sekä talouden prosessien johtamisesta. Lisäksi vastaat kaupungin rahoituksen suunnittelusta. Talousjohtajana vastaat ulkoistettujen taloushallinnon palveluiden hankinnasta ja yhteistyön koordinoinnista Meita Oy:n kanssa.

Talousjohtajalla on myös merkittävä rooli kaupungin konserniohjauksessa ja osallistut aktiivisesti kaupungin johtoryhmän työskentelyyn.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä kunnallis- ja taloushallinnon tuntemus. Eduksi katsomme kokemuksen vaativien talouden tasapainottamisohjelmien suunnittelusta ja toimeenpanosta, osaamisen laajan kuntakonsernin talousjohtamisesta ja käytännön esihenkilökokemuksen. Työssä menestymistä edesauttavat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, eteenpäin suuntaava kehittämisote ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Myös kokemus ulkoisen taloushallinnon palveluntuottajan kanssa toimimisesta ja järjestelmien kehittämisestä katsotaan eduksi.

Aloitus virassa 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä terveydenhuollon todistus terveydentilastaan. Talousjohtaja on yksi työnantajan edustajista ja johtavassa ja itsenäisessä asemassa oleva viranhaltija. Talousjohtajan tehtävässä noudatetaan kokonaispalkkaa. Hakija voi esittää palkkatoiveensa hakemuksen yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan ansioluetteloineen sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Viran hakuaika päättyy 21.10.2022 klo 15.00.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta