Palomestari, Savonlinnan paloasema

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Savonlinna

Hakuaika päättyy

08.07.2022 12:00

Työn luonne

1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Etelä-Savon pelastuslaitos etsii joukkoonsa palomestaria. Tehtävän sijoituspaikka virkasuhteiden alussa on Savonlinnan paloasema. Palomestarin työhön kuuluvat kaikki pelastuslaitoksen pelastus- ja turvallisuuspalvelujen päällystötehtäviin luettava toiminta. Työaika on yleistyöaika. Kouluttautumisen ja kokemuksen kautta jatkossa viranhaltijan on mahdollisuus toimia myös pelastustoiminnan johtamisjärjestelmän mukaisessa päällystöpäivystystehtävässä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan tai tehtävään on vastaava pelastusalan tutkinto (pelastuslaki) ja lisäksi BC- luokan ajokortti.

Virka täytetään 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valitun on virkaa vastaanottaessaan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakijoiden on annettava suostumus henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen. Valitulla on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy kunnallisen teknisen virka- ja työsopimuksen mukaan.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta