Kaavasuunnittelija

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

31.05.2021 15:00

Työn luonne

2.8.2021 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin maankäytön ja kaupunkirakenteen yksikkö, hakee kaavasuunnittelijaa vakinaiseen työsuhteeseen. Yksikkö kuuluu asumisen ja toimintaympäristön palvelualueeseen ja kaupunkikehityksen tulosalueeseen. Yksikössä on 16 työntekijää.

Työtehtäviin kuuluu asemakaavojen ja havainnekuvien laatimista sekä muita toimialaan liittyviä suunnittelu-, paikkatieto- ja toimistotehtäviä. Valittavan henkilön kokemus ja ammatillinen suuntautuminen otetaan huomioon tehtäväkenttää tarkemmin määriteltäessä. Mikkelin kaupunki on parhaillaan uudistamassa paikkatietoalustaa, suunnittelu- ja kartoitusohjelmia.

Kelpoisuutena on soveltuva korkeakoulututkinto.

Eduksi katsomme suunnittelu- ja paikkatieto-ohjelmienhallinnan ja tietämyksen maankäytönsuunnittelusta. Arvostamme käytännön kokemusta alalta, innokasta työotetta, asiakaspalvelualttiutta sekä kunnallisen päätöksentekojärjestelmän tuntemusta.

Työaika on 36,25 tuntia viikossa.

Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona tutkinto- ja työtodistukset. Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta