Varhaiskasvatushenkilöstön sijaisuudet

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

31.12.2021 23:59

Työn luonne

Sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksessa tarvitaan luotettavia sijaisia päiväkoteihin ja ryhmäperhepäiväkoteihin, joissa työskentelee yhteensä yli 400 kasvatusalan ammattilaista. Varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan, perhepäivähoitajan ja avustajan sijaisuudet voivat olla pituudeltaan yhdestä päivästä aina pidempiin määräaikaisiin tehtäviin.

Voit olla joko opiskelija tai jo alalle valmistunut ammattilainen.

Ennen kuin sijaisuuksia ja työkeikkoja tarjoutuu, tulee sinun hakemuksen jättämisen jälkeen käydä haastattelussa varhaiskasvatuksen palvelupäällikön luona. Haastattelusta saat lisätietoa "kiitosviestissä hakijalle".

Mikäli tutkinto on suoritettu ulkomailla, on hakemukseen liitettävä tutkintotodistuksesta virallinen suomenkielinen käännös. Lasten ja alle 18 vuotta täyttäneiden nuorten parissa työskentelevien on näytettävä esimiehelle ennen työsuhteen aloittamista rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikostaustaote. Opiskelijoita pyydetään liittämään hakemukseen opintorekisteriote pdf-muodossa.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta