Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

12.04.2021 15:00

Työn luonne

2.8.2021 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajan vakinaista tehtävää. Tehtävät sijoittuvat Naisvuoren päiväkotiin. Tehtävät täytetään 2.8.2021 alkaen.

Työaika on keskimäärin 38,25 tuntia/viikko. Naisvuoren päiväkodissa on laajennettu aukioloaika lasten hoidonvarausten mukaan ja tehtävään valituilta edellytetään työskentelyä päivittäisillä työajoilla klo 5.00 - 23.00 välisenä aikana. Päiväkotiin voi tutustua verkkosivuillamme www.oppiminen.mikkeli.fi

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla. Kelpoisuuden tuottavan sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon tulee sisältää lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaaminen. Muu soveltuva tutkinto on viittomakielisen ohjauksen perustutkinto.

Mikkelin kaupungissa on ilo kasvattaa. Tervetuloa mukaan rentoon ja aktiiviseen varhaiskasvattajien joukkoon. Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta, joustavasti lapsen ja perheen tarpeet huomioiden.

Lapsiryhmissä työskentelee yksi tai kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja tai lastenhoitajia. Varhaiskasvatustyötä ohjaavat valtakunnalliset varhaiskasvatuksen perusteet ja paikallinen varhaiskasvatussuunnitelma. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työtehtäviin kuuluu osavastuu lapsiryhmän hoidosta, kasvatuksesta ja opetuksesta yhteistyössä tiimin kanssa.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakuaika 29.3. - 12.4.2021 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Haastattelut järjestetään huhtikuun aikana. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta