Kartoittaja

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

31.08.2021 15:00

Työn luonne

1.10.2021 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin kaupunki hakee kartoittajaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Kartoittaja vastaa maastotöiden valmistelusta ja maaston työnjohdosta, sekä osallistuu maastotöihin ja numeeristen karttojen ylläpitoon. Keskeiset tehtävänalueet ovat paikka- ja maastotieto -yksikön tyypilliset maastotyöt, töiden ohjelmointi, työnsuunnittelu, runkoverkon suunnittelu ja laskenta, uudiskartoitus ja rakentamisen aikaiset katselmukset (lupapiste.fi). Toimistotyöt sisältävät mm. maaston työnjohtoa, rakennuslaskentaa, mittaustulosten käsittelyä, numeeristen karttojen ylläpitoa sekä rekisterien ylläpitoa. Maastotyöt sisältävät erilaisia runko-, kartoitus- ja merkintämittauksia.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii kaupunkimittauksen ja tietotekniikan monipuolista osaamista sekä maastomittauslaitteiden hyvää tuntemusta. Tehtävä edellyttää myös hyviä ihmissuhdetaitoja työyhteisön sisällä sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kelpoisuutena on maanmittausalan perustutkinto tai vastaava tutkinto (kartoittaja/insinööri/teknikko). Aikaisempi alan työkokemus katsotaan eduksi. Lisäksi eduksi katsotaan voimassa oleva tieturvakortti sekä työturvallisuuskortti. Hakijalla tulee olla B-ajokortti.

Työaika on 36,25 tuntia viikossa.

Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona tutkinto- ja työtodistukset. Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta