Valvontaeläinlääkäri

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

28.10.2022 15:00

Työn luonne

sopimuksen mukaan - 14.4.2023 saakka

Työn kuvaus

Mikkelin seudun ympäristöpalvelut hakee valvontaeläinlääkärin viransijaista ajalle sopimuksen mukaan - 14.4.2023.

Työtehtävät muodostuvat eläinten hyvinvoinnin valvonnasta, eläinperäisten elintarvikkeiden alkutuotannon valvonnasta sekä sivutuotevalvonnasta. Valvontaeläinlääkärin tehtäviin ei kuulu kliininen työ, eikä päivystysvelvollisuutta ole.

Valvontaeläinlääkäreiden toimialueena on Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Hirvensalmi ja Kangasniemi. Toimipiste sijaitsee Mikkelin kaupungissa samoissa tiloissa kaupungineläinlääkäreiden vastaanoton kanssa.

Työt tehdään yhteistyössä toisen valvontaeläinlääkärin kanssa. Mikkelin seudun ympäristöpalveluissa on kaksi valvontaeläinlääkärin virkaa. Valvontaeläinlääkäri voi voimassa olevaan sopimukseen perustuen tehdä yhteistyötä myös maakunnan muiden valvontaeläinlääkäreiden kanssa. Mikkelin seudun ympäristöpalveluiden praktikkoeläinlääkäreitä voi mahdollisuuksien mukaan käyttää apuna tarkastuksilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun eläinlääkärin pätevyys tai väliaikainen oikeus eläinlääkärin ammatin harjoittamiseen.

Viran menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä alan lainsäädännön ja hyvän hallintotavan osaamista. Eduksi katsotaan hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, kyky itsenäiseen päätöksentekoon sekä ratkaisukeskeisiin toimintatapoihin. Lisäksi perustuslain mukaan viranhaltijalta edellytetään myös koeteltua kansalaiskuntoa.

Viran hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Työaika on 38,25 tuntia / vko.

Virkaan otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan valitulla on koeaika, joka määräytyy määräaikaisen virkasuhteen keston mukaan ja on korkeintaan puolet sen pituudesta.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset sekä mahdolliset suosittelijat.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta