Palomestari, Pieksämäki

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Pieksämäki

Hakuaika päättyy

19.09.2021 23:59

Työn luonne

18.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Tervetuloa tekijöiden joukkoon Sydän-Savoon!

Etelä-Savon pelastuslaitos etsii joukkoonsa palomestaria. Tehtävän sijoituspaikka virkasuhteen alussa on Pieksämäen paloasema. Palomestarin työhön kuuluvat kaikki pelastuslaitoksen pelastus- ja turvallisuuspalvelujen päällystötehtäviin luettava toiminta. Työaika on virkasuhteen alussa yleistyöaika. Kouluttautumisen ja kokemuksen kautta jatkossa viranhaltijan on mahdollisuus toimia myös pelastustoiminnan johtamisjärjestelmän mukaisessa päällystöpäivystystehtävässä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan tai tehtävään on vastaava pelastusalan tutkinto (pelastuslaki) ja lisäksi BC- luokan ajokortti.

Virka täytetään 18.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valitun on virkaa vastaanottaessaan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aloitteellista ja kehittämismyönteistä asennoitumista työhön sekä aiempaa kokemusta pelastustoimen esimies- ja muista tehtävistä.

Hakijoiden on annettava suostumus henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen. Valitulla on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy kunnallisen teknisen virka- ja työsopimuksen mukaan. (Tk-palkka 3095,92 eur)

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta